Agenda

LEKKER ETEN MET CARNAVAL?
Kom ook lekker eten met je gezin en/of vriendengroep op carnavalszondag tussen 16.00 uur en 21.00 uur. Taste & Go en Feesterij de Smid serveren ...
- Tomaten- of groentesoep* met stokbrood - Vlees van de barbecue (drie stukken vlees p.p.) - Frietjes - Diverse huisgemaakte salades* *) gemaakt van verse producten van tuinders in de regio

... VOOR SLECHTS € 13,50 PER PERSOON
Kindermenu (friet en stukje vlees of snack) € 4,95 p.p.
Graag reserveren vóór woensdag…
Vrijdag 4 november! Plaats deze datum alvast in je agenda. Binnenkort volgt er meer informatie over deze gezellige dames-avond via Facebook en deze website.
Bel voor meer informatie 0478 854 988 of stuur een mail naar info@tasteandgo.nl
Zondag 18 september, tussen 16.00 uur en 20.00 uur! Reserveren is al mogelijk! Wilt u gezellig met uw familie of vrienden lekker samen eten tijdens de kermis? De medewerkers van Taste & Go bereiden een heerlijk 4-gangen buffet voor slechts € 15,75 per persoon. Kinderen van de basisschool (en jonger) eten gezellig mee voor de helft van de prijs. Reserveer alvast via info@tasteandgo.nl of bel 0478-854988
16 t/m 19 september Voor je het weet is het weer zover... Kermis Wellerlooi. Het team van Taste & Go heeft samen met Feesterij " De Smid" alvast een mooi programma in elkaar gezet. Noteer 16 t/m 19 september maar alvast in je agenda. Dat wordt feesten....!
Bel voor meer informatie 0478 854 988 of stuur een mail naar info@tasteandgo.nl
Zondag 8 mei
 Trakteer je moeder op een VIER-GANGEN-BUFFET voor slechts € 14,95 per persoon.
- Heerlijke carpaccio, runder of kip - Twee soorten soep, bereid met tomaten of asperges uit Tuindorp - Drie soorten warm vlees (varkenshaas in champignon-roomsaus, gehaktballen in tomatensaus en Japanse kip) geserveerd met rijst en diverse soorten aardappelen - Lekker toetje met ijs en verse aardbeien van de familie Hagens en/of bosbessen uit Broekhuizen

U bent van harte welkom tussen 16.00 uur en …
Vrijdag 25 maart vanaf 17.00 uur. V.v. Resia'42 organiseert ook dit jaar weer een tafeltennistoernooi voor leden en niet-leden. Dit spektakel vindt plaats op vrijdag 25 maart bij Taste & Go. Om 17.00 uur starten de junioren (onderbouw voortgezet onderwijs klas 1, 2 en 3), vanaf 19.00 uur gaan de senioren (klas 4 en ouder) de strijd met elkaar aan. Aanmelden? Mail je naam en leeftijd (en die van je speelpartner) naar mflderks@gmail.com of naar info@tasteandgo.nl De opbrengst van de tafel-s…
Zondag 27 maart van 11.00 uur tot 14.00 uur
Al plannen aan het maken voor Pasen? Kom gezellig brunchen met uw familie bij Taste & Go. Wij zorgen op eerste Paasdag weer voor een heerlijk buffet met o.a. verse producten van boeren en tuinders uit Wellerlooi en omstreken. Zondag 27 maart bent u van harte welkom tussen 11.00 en 14.00 uur. Kosten zijn € 14,75 per persoon, kinderen van de basisschool (en jonger) eten gezellig voor de helft mee.
- twee soorten soep - twee soorten warm vlees - lek…
Zaterdag 19 maart van 16.00 uur tot 21.00 uur
Ook dit jaar organiseert Taste & Go in samenwerking met diverse bedrijven een gezellige lentebeurs. Bent u op zoek naar leuke hebbedingetjes, lekkere hapjes, handige tips, sfeervolle cadeautjes, mooie sieraden, verse smoothies, verzorgingsproducten en nog veel meer gezelligheid? Dan bent u van harte welkom in Wellerlooi bij het Knooppunt van de Smaak.

Neem gerust contact met ons op als u zelf een stand wilt bemannen, er zijn nog plekken besch…
Donderdag 7 januari Beide workshops beginnen om 18.30 uur en duren tot ongeveer 20.00 uur. De workshops worden gegeven door Bo van Kempen (uit Wellerlooi) en Annemarie van DENZZ-Workshops. De kosten voor deze workshops zijn € 17,50 inclusief een verse smoothie. Wij zorgen voor alle benodigde materialen. PROEFLESBent u enthousiast geworden? Na de workshop kunt u zich inschrijven voor de proefles op donderdag 14 januari. Deze les duurt van 19.00 uur tot 20.00 uur en kost € 12,50 (inclusief een hee…
Begin het nieuwe jaar sportief!
Op 1 januari kunt u deelnemen aan het eerste Padel-Pul-Toernooi tussen 15.00 en 18.00 uur. Meld u aan met TWEE PERSONEN en strijd mee om de eerste prijs: EEN PUL BIER (of frisdrank) per persoon (halve liter). Wacht niet te lang want er kunnen maar een aantal teams deelnemen.
Iedereen met een abonnement kan GRATIS deelnemen. Nog geen abonnement? Kies dan uit een dagkaart of een proefabonnement (€ 10,00 voor een maand, eenmalig).
WILT U DE SPORTERS AANMOEDIGEN? D…
Tweede Kerstdag van 11.00 uur tot 14.00 uur voor € 14,95 p.p.(Kids van groep 1 t/m 8 eten mee voor de helft van de prijs, jongere kinderen eten gratis mee)
Geniet samen met familie en/of vrienden van een gezonde brunch, gemaakt van o.a. heerlijke producten van boeren en tuinders uit Tuindorp en omgeving.
WANDELTOCHT U kunt ook vanaf 11.00 uur starten met een wandeltocht door de prachtige Maasduinen, georganiseerd door de activiteitencommissie van Resia. Start vanaf de kantine van V.V. Resia. N…
Zondag 20 december van 10.00 uur tot 16.00 uur
Leuke cadeautjes, lekkere hapjes, handige tips, sfeervolle decoratie, glühwein en nog veel meer...

U bent van harte welkom!

Bel voor meer informatie (0478) 85 49 88 of stuur een mail naar info@tasteandgo.nl
Zondag 6 december van 9.00 uur tot 11.30 uur.
OOOHHHH... KOM ER EENS PROEVEN...
U bent van harte welkom voor een heerlijk en gezond pietenontbijt: koffie, thee, diverse soorten brood, een lekker eitje, kaas en vleeswaren. Uiteraard ontbreken de verse sapjes en het lekker fruit niet...
Geniet van dit heerlijke ontbijt voor slechts € 7,95 per persoon. Kinderen van de basisschool (en jonger) eten mee voor de helft van de prijs.
Schoentje zetten Laat uw kind ook een mooie schoen knutselen voor z…
Sinterklaas is weer in het land. Knutsel een mooie schoen voor de Goed Heiligman en misschien krijg je wel een leuk cadeautje van de Sint...Zit je op de basisschool (of ben je jonger) in Wellerlooi of een ander dorp? Vind je het leuk om te knutselen? Doe dan mee!• Haal je kleur-/knutselplaat op bij Taste & Go.• Knutsel je schoen en versier deze zo mooi mogelijk.• Lever je schoen uiterlijk vijf december in.• Kijk tijdens het grote Pietenontbijt wat de Sint heeft gebracht.Veel knutselplezier!V…
Zondag 13 december van 14.30 tot 16.30 uur
Leerlingen van Loes van Dijk (afgestudeerd aan het conservatorium in Maastricht) laten u genieten van de muziek van o.a. Disney en the Pirates of the Caribbean. Ze spelen ook Ierse muziek en klassiek met percussie voor u.
De entree voor dit concert in kerstsfeer is € 2,50. De opbrengst van het concert is voor de opleiding van de leerlingen.
Bel voor kaarten en/of meer informatie (0478) 85 49 88 of stuur een mail naar info@tasteandgo.nl
Zondag 8 november van 11.00 uur tot 16.00 uur.
Veel mensen willen graag vaker zelf koken. Daarvoor ontbreekt het meestal niet alleen aan tijd, maar ook aan ervaring. En soms een beetje moed..
Goed en gezond koken, hoe gaat dat? Ook in deze tijd van hightech en digitalisering is de basis om goed te koken altijd nog de pan! Ontdek hoe makkelijk en snel alles met de AMC pan lukt. Gezond en lekker eten, dat is genieten, iedere dag weer!
Meld u even aan als u deel wilt nemen aan de workshop, bel 0…
Zaterdag 7 november, dagworkshop voor particulieren en bedrijven!
Voeding en levensstijl zijn van grote invloed op onze gezondheid, steeds meer worden we ons hiervan bewust. Toch kan het lastig zijn om verantwoorde keuzes te maken in ons drukke bestaan, mede door de overvloed aan, soms ook tegenstrijdige, informatie. Bent u ook op zoek naar houvast en overzicht?
Kom en ontdek... - de invloed van voeding op je gezondheid - hoe gezond en lekker uitstekend samengaan - de vele mogelijkheden voor h…
Maandag 26 oktober, vanaf 19.30 uur door Studio Suikerzoet
Handlettering is hip, heel leuk om te doen en u kunt het binnenkort leren. Het idee: maak in één avond van uw eigen inspirerende quote een prachtige mini-poster. U begint met enkele oefeningen om het gevoel en de techniek door te krijgen. Daarna gaat u aan de slag zodat u aan het einde van de workshop met een persoonlijke mini-poster naar huis gaat.
Kosten: € 34,95. De workshop is inclusief koffie/thee en iets lekkers en Studio Suikerz…
Zaterdag 24 oktober
Op zoek naar tweedehands spulletjes? Bent u op zoek naar ‘nieuw’ speelgoed, apparatuur, (kinder)kleding, boeken enz? Kom gezellig SNUFFELEN op onze ROMMELMARKT en vind waar je al lang naar zoekt. U bent van harte welkom op zaterdag 24 oktober van 10.00 uur tot 14.00 uur bij Taste & Go.
Graag zelf een stand bemannen? Meld je aan via info@tasteandgo.nl of bel (0478) 85 49 88
 
 
Win mooie prijzen!
Kienen, het gezellige, spannende, avondvullende spelletje is weer terug in Wellerlooi. Vanaf zondag 18 oktober bent u elke zondag van harte welkom om 19.00 u voor een avondje gezellig kienen. De zaal is geopend vanaf 18.00 u. Graag tot ziens bij Taste & Go!
Houd onze Facebook pagina goed in de gaten voor het laatste nieuws.
 
Zaterdagmiddag 10 oktober laat RTL4 een korte reportage zien van Taste & Go en de Maasduinen in het programma Trips & Travel. Presentator Kevin bezocht Taste & Go enkele weken geleden en heeft heerlijke producten uit de streek geproefd. Daarna zijn we met de scooter op pad gegaan om te kijken waar deze heerlijke producten vandaan komen.Vanaf 16.30 uur even kijken dus... Misschien ben je wel gespot tijdens de opnames en maak je kans op een maaltijdsalade (of ander gerecht) voor twee p…
Zaterdag 10 oktober nodigen wij u uit voor het grote Oktoberfest. Een Oktoberfest zoals het hoort met pullen bier, Lederhosen en Dirndl, gezellige muziek en vooral heel veel plezier! De Tiroler Apres Ski Party bouwt een feestje voor jong en oud, dus zorg dat je erbij bent! De zaal is geopend vanaf 20.00 uur.
Houd onze Facebook pagina goed in de gaten voor het laatste nieuws.
 
Taste & Go opent 9 oktober officieel de deuren en wil toeristen en bewoners in de regio kennis laten maken met het mooie, verrassende achterland en de producten die daar worden geteeld en verbouwd. Maak kennis met boeren en tuinders die dagelijks vol trots heerlijke producten produceren. We hebben een gevarieerd programma voor u samengesteld.
Vrijdag 9 oktoberWethouder Ben Buiting verricht de officiële opening. Daarna een groot openingsfeest met de band Cold Turkey.
Zaterdagavond 10 oktobe…
Elke woensdag in oktober bent u van harte welkom tussen 13.00 uur tot 17.15 uur (twee sessies). De kosten zijn € 12,95 per persoon en u mag uiteraard uw eigen fruit meenemen. Hebt u zelf geen oogst, dan kunt u deze ook kopen bij Taste & Go.
Speciaal voor de nieuwe generatie weckers! Ook in de nazomer is er veel fruit, denk maar aan appels, peren en kweeperen. Vaak teveel om te bewaren. In deze weckworkshop leert u van Cokkie van Leeuwen (Frutti Confetti) wat u allemaal kunt doen met uw over…
Zaterdag 24 oktober van 10.00 uur tot 14.00 uur.
Op zoek naar ‘nieuw’ speelgoed, apparatuur, (kinder)kleding enz? Kom gezellig Snuffelen op onze Snuffelmarkt en vind waar je al lang naar zoekt.
Heb jij spullen in de kast of op zolder staan waar je niets mee doet en waarmee je iemand anders blij kunt maken? Meld je aan als standhouder op de Snuffelmarkt! Voor slechts 2,50 krijg je 4 m2 tot je beschikking en een gratis drankje naar keuze.
Inschrijven als standhouder kan tot 10 oktober via info@…
Kermiszondag 20 september van 11.00 u en 14.00 u
Begin kermiszondag gezellig uw familie met een heerlijke brunch, bereid met streekproducten van de boeren en tuinders uit Tuindorp en omstreken. U betaalt € 12,95 p.p. en kinderen van de basisschool eten lekker mee voor € 6,50.

LUCHTKUSSENPARADIJS Vanaf 13.00 u kunnen alle kids zich uitleven op diverse springkussens. De grote hal wordt voor deze middag omgetoverd tot een groot luchtkussenparadijs.
Aanmelden kan t/m dinsdag 15 september, bel 0…
Taste & Go en Feesterij de Smid hebben ook dit jaar weer een zeer gevarieerd kermis-programma voor u samengesteld.:
We beginnen op vrijdagavond met LIVE MUZIEK door twee LOISE BANDS: Loedwig en Bad Monday. Dat mag u niet missen.

Zaterdagavond met z'n allen KNALLEN met de LEKKE BAND, gegarandeerd feest!
Zondag beginnen we met een heerlijke FAMILIEBRUNCH voor het hele gezin met aansluitend springen in het LUCHTKUSSENPARADIJS voor de kids.
Zondagavond organiseert Request Wellerlooi een SU…
Vrijdag 4 september, Ladies Night bij Taste & Go!
Make-up, lekkere drankjes, wellness, gratis goediebag, fashion, lifestyle en nog veel meer leuke onderwerpen... ALLEEN voor vrouwen! U bent van harte welkom voor een gezellige, lekkere en informatieve avond. Neem uw zus, (schoon)moeder, buurvrouw, vriendin en/of dochter gezellige mee. De entree is gratis en u maakt bovendien ook nog kans op leuke prijsjes.
Vanaf 19.00 uur bent u van harte welkom en we gaan door tot in de late uurtjes :)
Vrijdag 11 september, Pré-Kermis-Battle!
Request Wellerlooi organiseert deze eerste spectaculaire spellen- en activiteitenavond in kermis-stijl! Voor alle kids vanaf groep 8 tot en met 15 jaar. Ga de strijd aan met andere teams en win de Pré-Kermis-Troffee 2015 met je team.
Binnenkort meer informatie op deze site en op de Facebookpagia van Taste & Go.
Donderdag 9 juli van 19.30 uur tot 22.00 uur
Tijdens deze workshop leert Githa Laemers u alle basistechnieken om een heerlijke, creatieve taart te maken met fondant, om te smullen...

• Ontvangst met een drankje • De biscuit staat afgebakken voor u klaar • U leert basistechnieken, snijden, vullen en afsmeren • Tips om uw taart te bedekken met fondant • Wij zorgen voor materialen/ingrediënten om de taart te decoreren • De heerlijke, versierde taart mag natuurlijk mee naar huis
De kosten voor …

Voor alle stoere papa’s... en de rest van de familie!
Heb jij ook een stoere papa? Kom dan samen op vaderdag (zondag 21 juni) naar Taste & Go en geniet van een heerlijke barbeque: lekker vlees, frisse salades, vers fruit, inclusief een drankje naar keuze voor slechts 14,75 per persoon. Crist Coppens, keurslager uit Horst, verzorgt op ambachtelijke wijze deze BBQ. Ook houden we rekening met onze vegetarische gasten. Kinderen (basisschool) eten mee voor 7,50. De kids kunnen elkaar na het et…

Vindt u het ook leuk en gezellig om met onze kok een maaltijd voor uzelf en anderen bereiden? U bent elke vrijdag van harte welkom bij Taste & Go van 12.00 uur tot 14.00 uur om aan de slag te gaan met verse streekproducten. Voor slechts € 6,95 ontvangt u een heerlijke 3-gangen maaltijd. Als u liever niet zelf kookt maar wel wilt komen eten bent u ook van harte welkom aan te schuiven.Eerste keer koken is op vrijdag 5 juni! Graag uiterlijk twee dagen van te voren aanmelden.
Voor meer inform…

In samenwerking met Rabobank Horst Venray biedt Taste & Go de mogelijkheid om contant geld op te nemen. Taste & Go is dagelijks geopend van 6.30 uur tot 22.00 uur. Op zaterdag en zondag zijn we geopend vanaf 7.30 uur. U bent van harte welkom!
In onze professioneel ingerichte fitnessruimte kunt u terecht voor een compleet trainingsprogramma. Alleen of in groepsverband, zelfstandig of onder professionele begeleiding van instructeur Ruud Jacobs, eenmalig of wekelijks? Bijna alles is mogelijk! Prijzen onbegeleid fitness€ 5,- per dag, € 75,- per half jaar en € 120,- per jaarPrijzen begeleid fitness€ 149,70 per half jaar en € 270,- per jaarProefabonnementWilt u eerst eens kijken of fitness iets voor u is? Neem éénmalig een proefabonnement …
Vrijdag 29 mei organiseert Fanfare Nooit Gedacht uit Wellerlooi i.s.m. Bad Monday een spectaculaire ROCK MUSIC NIGHT bij Taste & Go. Kaarten voor dit unieke optreden zijn deze week nog te koop in de voorverkoop voor € 7,50 (€ 10,- aan de kassa).
Kaarten kunt u bestellen via info@fanfarenooitgedacht.nl

Zorg dat je aanwezig bent bij dit unieke spectakel!
Verras mama op moederdag met een heerlijk en gezond ontbijt: koffie, thee, diverse soorten brood, kaas en vleeswaren. Verse sapjes en een heus fruit- en yoghurtbuffet. Schuif gezellig aan voor slechts € 7,95 per persoon. De kids (lagere school en jonger) eten lekker mee voor de helft van de prijs!
Zondag 10 mei zijn jullie van harte welkom tussen 9.00 uur en 11.30 uur bij het Knooppunt van de Smaak! Wij zorgen voor een heerlijke verrassing voor mama.

Reserveren kan tot en met donderdag 7 mei…
Achter de schermen wordt er hard gewerkt aan alle voorbereidingen: verbouwen, organiseren, inkopen, overleggen en inrichten. Vanaf woensdag 6 mei openen we dagelijks onze deuren en bent u van harte welkom.
Op deze site krijgt u al een aardig beeld van ons aanbod, maar dit aanbod wordt dagelijks uitgebreid. We nodigen u dan ook van harte uit om binnenkort de site nog een keertje te bezoeken. Ook kunt u Taste & Go volgen op de Facebookpagina.
Graag tot een volgende keer!